Lakering af bil udføres med 75 års erfaring

Professionel billakering for private og erhverv

Hos Klarup Autolakering ApS står vi klar til at hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig at give din bil et helt nyt look. Vi har 75 års samlet erfaring med lakering af bil, og vi er således specialister inden for vores fag.

Vi tilbyder autolakering for både private og erhverv. Da arbejdet udføres på vores værksted i Klarup, har vi hovedsageligt kunder fra lokalområdet samt Aalborg, Støvring og omegn, men alle er naturligvis velkomne.

Vi bruger den samme malerkabine som alle Formel 1-biler

Vi går meget højt op i at sikre vores kunder de bedste resultater. Derfor sørger vi løbende for at holde os opdaterede omkring de nyeste værktøjer og teknologier til lakering af bil.

Vi har derfor også investeret i den samme malerkabine, som alle Formel-1 biler, Bentley og Aston Martin bruger til autolakering. Vi er de eneste i landet, der har denne kabine.

Derfor skal du vælge os til omlakering af bil

Der er flere fordele ved lige netop at vælge vores firma, hvis du ønsker en ny lakering af bil. Her kan blandt andet nævnes:

  • ​Vi har 75 års erfaring
  • ​Vi kan varetage store som små opgaver
  • ​Vi anvender godkendte produkter med E-mærket
  • ​Vi holder os opdateret om de nyeste teknologier og værktøjer
  • ​Vi lægger vægt på at give vores kunder den bedste service
  • ​Vi leverer din bil tilbage til den aftalte tid og dato
  • ​Vi udfører lakering af bil i en høj kvalitet.

Hvad koster lakering af bil?

Det kan være meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at lakere en bil. Uanset størrelsen på din opgave så er du dog altid garanteret høj kvalitet til en billig pris, når du vælger at lade os varetage opgaven.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på din opgave, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder også lakering af motorcykel og sprøjtemaling af møbler. Læs mere her.

​Kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger

Klarup Autolakering startede op d. 3/6 2018 og har udvidet lynhurtigt og har idag 3 ansatte ud over stifteren Thomas Pallesen. Vi har tilsammen 75 års erfaring og kan klarer stort set alle opgaver, stort som småt.

Skriv til os på thomas@klarupautolakering.dk

eller ring på telefon: 98 31 11 11

Her ligger vi

Klarup Autolakering ApS

CVR: 39610744

Jørgensmindevej 22, 9270 Klarup

Klik her for rutevejledning