Lakering af biler

Trænger din bil til en autolakering? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Klarup Autolakering ApS er vi nemlig specialister på området. Vores autolakerer kan derfor varetage mange forskellige opgaver, fx også lakering af MC.

Vi servicerer primært kunder fra Gistrup, Aalborg og Svenstrup, men står naturligvis også til rådighed for kunder fra resten af Nordjylland, når de ønsker at få udført lakering af bil.

Hvad koster en autolakering?

Vi er en professionel autolakerer, som fokuserer på at levere løsninger af høj kvalitet hver gang. Har din bil fået buler eller ridser, så kan en ny lakering gøre underværker. Vi sørger for altid at holde os opdateret på de nyeste værktøjer og teknologi til lakering af bil, så vi kan være så effektive som muligt. Dette betyder desuden, at vores kunder altid får den optimale service.

Hvis du vil have et tilbud på billakering eller lakering af MC, så kan vi hurtigt vurdere den situation, din bil eller motorcykel er i, og derefter give dig et bud på en pris. Autolakering kan give dit køretøj et helt nyt liv, så det er aldrig en dårlig idé at få udført.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os